Mallisukka

Syksyn esimmäinen työmatkasukka on valmistunut. Se ei ole kaksinen, koska se on malli- ja testisukka, jossa testasin sekatavarakaupan perältä lopetusmyynnistä löytynyttä halpaa ulkomaanlankaa (ja kuvan käyttöä blogissa).

Lanka on hienon hienoa villaa, neuloin sukan kakkosen puikoilla nähdäkseni paljonko sukkapariin menee lankaa. Alunperin lanka oli kermanvalkoista, värjäsin sitä erilaisilla väreillä. Sukka jää parittomaksi jos värit eivät kestä pesua.

Erityisen mieltynyt olen tuohon kärjen vaaleaan farkunsiniseen, kotivärjäyksen epätasaisuus on suorastaan hyve siinä värissä!

Mielessä on malli sinisiin pohjepituisiin sukkiin, jossa on sivuilla kapeat punavalkoiset letit. Ajattelen niitä ranskalaissukkina, vaikka malli voisi olla pikemminkin turkkilainen: olen nähnyt ajattelemani tapaiset kirjassa Ethnic Socs and stocknings. Kirjassa on myös ruususukat, jotka voisi toteuttaa sinipohjaisina.

LISÄYS: sukka on kyllä oudon näköinen, varsinkin sukan suu, tuossa kuvassa… Pitäisköhän vähän harjoitella neulekuvausta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s