Viapori-sukka valmistui

Sukasta ei tullut ihan sellaista, mitä suunnittelin, muut asiat vaativat liikaa huomiotani viikonloppuna enkä kyennyt keskittymään siihen, miten ratkaisisin jalkapöydälle tulevan isomman vinoneliön tekemisen.

Kivat farkkusukat niistä tulee, vaikka menin alussa vähän sekaisin nurjasta ja oikeasta puolesta. Alemmassa kvuassa se näkyy. Lanka on ihanan pehmeää, olisiko jotain bambulankaa tai peräti silkkivillaa. En tiedä, sillä vyöte oli pudonnut kerästä. Se ei ole aivan täydellinen tällaisiin sukkiin, mutta muutakaan sopivaa ei nyt ollut käsillä.

Jälleen kävi niin, että tätä sukkaa tehdessäni keksin, miten tekisin kuusikulmion neulotuista kolmioista ja rakentaisin baskerin sitten näistä kuusikulmioista. Onneksi panin tuohon edelliseen postaukseen muistiin, miten tein tuon sukanvarren, etten unhohda sitä siihen mennessä kun maltan taas jatkaa sukantekoa.

Pitäisi olla joku ihminen, joka neuloo parit sukkiin, joita tehdessä saan taas jonkun uuden idean! Eli suurinpiirtein jokaiseen sukkapariin. Ei minulla kuitenkaan ole parittomia sukkia, kyllä niihin on tullut aina tehtyä se toinenkin sukka, vaikka välillä olisi kulunut kuukausiakin.

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s