Kokousneulontaa

Olen joskus kuullut, että joku luennoitsija olisi kieltänyt neulomisen luennoilla. Minun on vaikea ymmärtää miksi, koska neulominen auttaa ainakin minua keskittymään paremmin siihen, mitä kokouksessa puhutaan. Kieltäjien on täytynyt olla henkilöitä, jotka eivät kykene tekemään kahta asiaa yhtä aikaa. Koska tämä on sukupuolistereotypioista vapaa neuleblogi, en nyt viittaa sukupuoleen.

Minua ei myöskään ota enää päähän se, että eräät kokoustelijat käyttävät kallista aikaani jaarittelemalla asiaan kuulumattomista asioista ja pitkittämällä näin kokousta. Päinvastoin, tervehdin tänäänkin ilolla vielä yhtä puheenvuoroa, koska Viapori-sukan aloitusneliöt piti saada suljettua sukan suuksi!

Tuula-Liina Varis kirjoitti tästä samasta aiheesta Kansan Uutisten Viikkolehdessä (saattoi olla joku muukin lehti, en ole ihan varma). Hän kertoi myös lukeneensa tentteihin neuloessaan. Se ei minulta kylläkään onnistu, hyvä kun saan ohjetta luettua samalla kun neulon.

Suuressa Käsityölehdessä Kaari Utrio puolestaan kertoi neulomisestaan ja esitteli Eevan tyttäret -kirjan aikana neulomaansa mahtavaa Paratiisi-mekkoa. Jo mekon kuva sai minun mieleni kulkemaan kirjoneuleiden pariin ja miettimään omia ideoita.

Olen jo aiemmin kertonut, että nykyisin neulon kaikissa liikennevälineissä (harmi, että pitää ajaa itse autoa!) eikä mikään matka tai odotusaika ole enää liian pitkä jos mukana on neule ja kirja. Siinäpä ihmisen kaksi todella hyvää ystävää: aina käsillä aina valmiina taipumaan erilaisiin omiin fantasioihin, niitä ruokkien ja niistä eläen.

4 Comments Lisää omasi

 1. Nuttura sanoo:

  Ai juu Tarja, tässä on kommenttien esitarkastus päällä, yritän korjata.

 2. Nuttura sanoo:

  Mitenköhän onnistuisi stepperin päällä? Täytyisi kokeilla!

 3. Tarja sanoo:

  Jostain syystä mun kommentit hukkuu avaruuksiin. Kokeilenpa siis vielä.

  Jos ei neulominen autoa ajaessa onnistu, niin pyörää ajaessa onnistuu. Kuntopyörää. Minä oon kutonut parit sukat kuntouttaessani polvea leikkauksen jälkeen. Kädet on muuten ihan turhan panttina.

 4. Tarja sanoo:

  Ihan autoa ajaessa neulominen ei onnistu, mutta jalat toisen näköisillä polkimilla onnistuu. Minä olen neulonut sukkia kuntopyörää polkiessa, kun piti kuntouttaa polvea leikkauksen jälkeen. Ihan turhanpanttina olivat siinä kädet muuten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s