Baskeri vai baretti?

En tiedä onko baskerilla ja baretilla eroa, jompikumpi tuosta on nyt kuitenkin tulossa. Kupuosa on nyt valmiina, mutta en voinut eilen jatkaa sitä, koska tarvitsen 2,5 mm:n pitkät pyöröpuikot. Ei sillä, etteikö minulla niitä olisi, mutta kun ne ovatkin Italiankodissa eikä täällä.  Täytyisi tehdä joskus se lista puikoista, ettei tulisi turhia (ja kalliita!) reissuja lankakauppaan.

Toinen väline, joka saa minut säännönmukaisesti kiipeilemään seinille, on kanavaneula. Ne ovat AINA kadoksissa. Epäilen, että joku huushollissamme syö niitä tai ei pidä siitä, että pistelen ne pystyyn sohvan selkänojaan… Nyt olen sentään oppinut, että sopivan neulan puutteessa ei pidä turvautua vähemmän sopivaan. Liian pieni silmä tai liian terävä neula aiheuttavat enemmän henkistä kärsimystä koko lähipiirille kuin työn hetkellinen siirtäminen sivuun voi koskaan aiheuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s