Käsityökirjastoon

Kävin vapauttamassa äitini kassillisesta käsityökirjoja ja -lehtiä. Kankaan kudontaan liittyvät kirjat jätin suosiolla siskolle. Neulelehtiä jäi vielä useita kansioita, mutta muutamassakin oli selaamista. -80-luvun neulelehdet ovat huvittavia kuriositeetteja, mutta myöhemmistä lehdistä löytyi käyttökelpoisia malleja mm. erittäin kauniiseen saaristolaisvillapaitaan. Kuvassa on osa kirjoista.

Vanhoissa käsityökirjoissa on mielenkiintoista tietoa aivan tuotantoketjun alkupäästä lähtien, perinteisiä menetelmiä ja -malleja. Pitsinvirkkaajaksi tuskin ryhdyn, mutta hyvänen aika sentään, miten upeita pitsejä maailmalla on tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s