Pimeän kelin baskeri

Baskeri valmistui ja on nyt kuivumassa. Menin hölmö neulomaan alareunan keltasävyisellä langalla, enkä aio enää purkaa, koska mallissa on muutakin kehittämistä. Menköön protona, mutta päähäni en sitä laita kuin korkeintaan purjehtiessa. Pimeällä. 😉

Hukkahomma se ei kuitenkaan ollut, sillä nyt tiedän silmukkamäärät ja sen, miten se kannattaa tehdä. Ensinnäkin kuusikulmioiden viimeiset sivut kannattaa suosiolla yhdistää ompelemalla (silmukoiden), ainakaan minä en saa niitä siisteiksi neulomalla yhdistämällä. Toisekseen kuusikulmioissa kannattaa käyttää joko kolmea väriä tai vähemmän tehosteväriä, jotta juju tulee kunnolla esiin. Kolmanneksi baskerin alareuna (se missä kavennukset ovat) kannattaa tehdä pohjavärillä. Tässä sen olisi pitänyt olla siis se tummanvihreä.

Kyllä se siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s