Hertta-sukka

Iloisen kirjava sukka valmistui ja nimettiin Hertaksi. Jännää, miten Ilun pätkävärjätyt langat toimivat eri tavoin erilaisessa neuleessa, eikä vyyhdestä tai kerästä kykene sanomaan ennalta juurikaan, miten lanka työssä asettuu. Sileänä neuleena suorastaan tylsää, mutta jo vahvistetussa kantalapussa jännää, puhumattakaan noista neliöistä.

Kuten aina, tätä tehdessäni ajatus takoi jo seuraavaa projektia. Nyt teki mieli soveltaa mallia silkkivillaan. Nysväys ja Krääsä -messuilla oli projektiini juuri sopiva lankavalikoima, paitsi niitä Ilun lankoja ei valitettavasti ollut tarjolla. Ostin Noro-sukkalankaa, Wetterhoffin Sivillaa kolmessa eri värissä ja yhden kerän karkkiväristä (Mexico) Fortissima Socks -lankaa. Ööh, taisi kassiin eksyä vyyhti Elegiaakin. Sivillaa on ihana neuloa!

Messuilla oli paljon tavaraa, hirveästi krääsää, mutta hyvin vähän innovatiivisia tai tyylikkäitä tuotteita. Lankatarjouksista en osaa sanoa, yritän aktiivisesti unohtaa lankojen hinnat. Mieleen jäi Titityyn kiva osasto, hienoja herkkulankoja, joita ei muualta saa ja ystävällistä väkeä. Olin valitettavasti jo käyttänyt budjettini, mutta tulevia verkko-ostoksia silmällä pitäen oli hyvä hiplata erikoislankoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s