Nysvääjän hullut päivät

Hirveän suuren paketin kanssa päätin kuitenkin vielä käydä tarkastamassa, mitä Stockan hullut päivät tarjoavat käsityöihmisille.

Joistain kesälangoista on ollut jo aiemminkin 30%:n ale, mutta nyt tarjottiin neuletuubikonetta, jota en kuitenkaan ostanut (39,90€). Minua se kyllä himottaa, mutta ihan taiteilumielessä: olisi hauska tehdä vähän neuletaidetta, ideana on omiin lankoihin/sanoihin sotkeutuminen. Mutta tässä nyt on näitä projekteja riittämiin muutenkin.

Kolmosen sukkapuikkoja olisi saanut kohtuuhintaan, Italiassa ne ovat olleet hyvin halpoja, enkä pidä kolmosen puikoista. 2,5 ja alle ovat minun sukkapuikkoni. Ohi. Pitkiä puikkoja ja virkkuukoukkuja oli myös tarjolla edulliseen hintaan. Minulla ei ole listaa puikoistani, joten en ostanut, koska en muistanut, mitä minulla  jo on. En edes sitä, että nelosen pitkiä puikkoja EI ole, edellisten mentyä poikki. (Juu, kuka käskee rapsuttaa selkää puikolla…).

Ompelulankoja ja kirjontalankoja olisi kannattanut ostaa, mutta ei ollut käsiä.

Tekeillä on turkkilasmallista innoituksen saanut kirjoneulesukka, kuvaa ei nyt tähän hätään saa, koska kamerasta hyytyi akku. Kuviolanka on kuitenkin aivan ihanaa shibui socks -lankaa. Pohjavärin lankana on ihan klassinen merino, koska ostamani shibui-lanka ei muodostanut riittävää kontrastia kuviolle. Internet-lankaostosten kiroja: väri vastaa harvoin kuviteltua. Palaan kuvan kanssa asiaan, hyvää neulontaviikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s