Tyhmä, tyhmä, tyhmä…

Niinkuin hehkutin ruutusukistani, viikonloppuna selasin käsityölehtiä etsiessäni *salaisuus*malleja, siellähän tuo sama Saksasta tilaamani sukkaohje oli Mode-lehden vanhassa numerossa taulukoineen kaikkineen ihan sujuvalla suomella präntättynä! EIKÄ KUKAAN KERTONUT!!

Lauantaiaamuna säntäsin itään ostamaan Lankavakasta lankaa *salaisuus*projektiin. Haluamaani lankaa ei siellä ollut, joten otin suurpiirteisesti paria muuta kivaa laatua. Vain todetakseni kotona, että minulla oli täsmälleen ohjeessa mainittua lankaa, ja juuri ohjeen mukaisessa värissä. En viitsi kertoa, paljonko meni rahaa niihin toisiin lankoihin. Käyttöönhän nekin tietysti tulevat, toiset ovatkin jo valmiina neuleena.

Nyt on langat ja lehdet kyllä järjestettävä kunnolla, että tietää mitä talossa on. Minun täytyy myös hillitä itseäni, etten säntää tilaamaan ulkomailta kivaa mallia, ennenkuin olen tutkinut löytyykö malli ”taatusti kotimaisesta” julkaisusta 😉 käännettynä.

Seuraavaan *salaisuus*projektiin otan lettikuvion mallin postin kotiin kantamasta kirjasta.

En ole juuri neulonut villatakkeja tai -puseroita. Kappaleiden yhdistäminen vaatii vielä vähän kokemusta, onnistun jotenkin aina tyrimään. Nyt poimin eri tavalla reunalistan silmukat ja toiseen etukappaleeseen jäi reikärivi, jota jouduin siten tiivistämään nurjalta puolelta ompelemalla. Hyvä siitä tuli, mutta jurppii, kun en aina tiedä, miten liittäminen pitäisi oikeasti tehdä. Mutta, kyllähän työ tekijäänsä opettaa.

Anu Harkin valinta Käsityölehden päätoimittajaksi miellyttää minua. Lehti on minusta nuorekas jo nyt, ja tyyliltään se on kilpailijaansa parempi, mutta ainahan voi uudistua. Ostaisin enemmän ohjeita netissä töitään esitteleviltä suunnittelijoilta – varsinkin suosituimpia malleja käännettäväksi (esim. Baijerilaissukat).

Muchin blogista löysin kirjavinkin nuorten äideille, jouluhan on jo lähellä. [via]

Viimeiseksi vielä maisteri suosittaa hegeliläistä analyysia neulontaharrastuksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s