PAGistiin

Nyt on ihan pakko mainostaa vaikka useat helsinkiläisneulojat jo tuntevatkin paikan. Päivi ja Sami Garamilla on Meilahdessa, kätevästi kympin reitillä, PAG-putiikki, joka on lanka-, lahjatavara- ja keittiöpuoti. Kävin siellä eilen kun piti jutella Samin ja Päivin kanssa yhdestä työjutusta. Kumma kyllä, en ole aiemmin käynytkään kaupassa, joka nyt on laajentunut myös viereiseen liiketilaan.

Meinasin lentää pyllylleni kun astuin ovesta sisään. Hyllyt täynnä LANKAHERKKUJA!!! Uskomaton valikoima! Löysin kauan kauan sitten jostain sukkaa varten ostamaani lankaa, joka nyt uhkaa loppua kesken toisen sukan. Siellä olivat myös ne värikkäät langat, joita olen etsinyt yhteen sukkaprojektiini. Ja kaiken kukkuraksi sain yhden vanhan Moda-lehden, jota en löytynyt kirjastosta enkä divarista. Siinä on juuri se kaivattu malli, johon aion käyttää äidiltä saatuja villalankoja.

Uskon, että muitakin asiakkaita palvellaan samalla rennolla ja asiantuntevalla otteella – eihän sieltä näyttänyt muutkaan oikein pääsevän ulos. Sekään sisään astunut mies, joka etsi solkia laukkuihinsa. Ymmärrän nyt, miksi Garamit haluavat pitää oikeaa kauppaa eikä nettikauppaa! Kuvassa on Päivi Garam, enhän minä siinä tohkeissani muistanut näpsiä kuvia kaupasta.

5 Comments Lisää omasi

 1. Ninnu sanoo:

  Minäkin kiitän vinkistä! En tiennyt koko kaupan olemassaoloa.

 2. Leila sanoo:

  Sehän on sopivasti minunkin työmatkani varrella, kiitos vinkistä.

 3. inkeri sanoo:

  Joo PAG on tosi kiva kauppa ja hyvät valikoimat ja ystävällinen palvelu.

 4. Nuttura sanoo:

  Juu, ole varovainen vaan! Mutta eikö se ole niin, että kun lankaan tuhlaa, lämpimänä pysyy! Tai jotain…

 5. Tiina sanoo:

  Olipa hyvä vinkki, kiitos!!! Jostain syystä en tätä liikettä ole vielä bongannut. Liikuskelen kuitenkin tämän liikkeen lähituntumassa pari kertaa kuussa, seuraavaksi huomenna, joten lompakko on vaarassa tyhjentyä huomaamatta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s