Saapasmaan lankakaupat, minä tulen!

Kirjamessutreffien jälkeisessä euforiassa sain lopulta päätetyksi, että lähden perjantaina Italiaan.

Haluan nähdä Patricia Barberin lavalla, tavata tyttäreni ja koluta vähän lankakauppoja. Ihan pikkusen… Joudun palatessa olemaan yön Milanossa, joten ehkä tällä kerralla onnistun löytämään sieltäkin jonkun lempiliikkeen. Lanka sentään on halpaa ja kevyttä tuliaistavaraa. Eipä silti, enemmän kiinnostavat tietyt lehdet. Italiassa ilmestyy useita neulelehtiä, joista yksi nuoremmille naisille tarkoitettu on ehdottomasti innovatiivisin ja modernein. Kun nyt taas muistaisi tarkastaa, mikä se näistä on, viimeksi selasin ja selasin, mutta en löytänyt juuri sitä lehteä.

Ystävättäreni etsi pyynnöstäni viimeksi Roomassa lankakauppaa, mutta se oli lopetettu. Olisin tarvinnut ihan tiettyä lankaa lisää. Purkuhommiksi menee se villapaita, koska lanka ei kertakaikkiaan riitä siihen. Ellen sitten lähtisi käymään tehtaanmyymälässä, joka on melko lähellä Malpensan lentokenttää, josta palaan kotiin.

Vaalivalvojaisten neuleena minulla oli turkkilaissukka. Edistyin kantapäähän, ja saanen sukan valmiiksi ennen lähtöäni. Sitten laitankin puikoille lentojen, juna- ja odotteluaikojen viihteeksi värikkäät puuvilla-bambu-sukat. Ai jai, tuskin maltan odottaa.

3 Comments Lisää omasi

  1. Tuija sanoo:

    Minä olen käynyt pari vuotta sitten tuossa Centro della Lana -kaupassa, joka löytyy Tiinan jälkimmäisen kommentin linkistä. Varastomainen kauppa, lankaa hyllyissä lattiasta kattoon ja pöydillä ja koreissa, tuskin mahtuu väleissä kulkemaan. Myyjinä vanhempi nainen, ilmetty pomo, joka ei puhunut englantia, ja hitusen englantia puhuva miekkonen, joka yritti tulkata kyselyjäni naiselle. Laatuja ja merkkejä oli paljon, minä ostin yli 30 asteen helteessä Grignascon alpakkaa ja Filatura di Crosan merinoa. Suosittelen kauppaa, kunhan varautuu siihen, että komentooranainen seuraa kannoilla ja vaatii päätöksiä. Lankaonnea matkalle!

  2. Tiina sanoo:

    Hei,
    tässä yksi osoite Milanossa jossa poiketa: http://www.neratoffoli.it Sijaitsee aika keskustassa, mutta en sinne siltikään viime viikolla työmatkallani ehtinyt. Harmittaa…
    Mutta jos sinä vaikka ehtisit =D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s