Sienipipo saapasmaahan

sienipipo1Tytär oli ostanut itselleen pipon saadakseen minut tekemään samanlaisen, mutta toivevärissä. Jostain kumman syystä mittanauha ei ollut kässäpussissa matkalla mukana, jouduin turvautumaan Ikean paperimittaan enkä valokuvaakaan saanut otettua. Armeijanvihreää lankaa sentään löysin, mutta ohutta ja tein sitten kaksinkertaisesta. En oikein muistanut, miten kavennukset oli tehty, enkä ollut näköjään katsonut ihan kaikkea muutakaan, mitä olisi pitänyt panna merkille, koska homma vaikutti niin simppeliltä.

Piposta tuli tosi hauska – lieviä virheitä ei nyt toljoteta kun kyseessä on kuitenkin eräänlainen proto -, ja minun on pakko saada samanlainen vaikka eri värisenä. Minä pidän päähineestä, jonka voi asettaa ilmaisevaan asentoon ja tässä niitä vaihtoehtoja riittää baretista turbaaniin vaikka tonttulakin ja pisantornin kautta! Alareunassa on kuminauha takaamassa päässäpysyvyyden.

Mies sai toimia neulemallina, ehkä hänkin haluaa samanlaisen.

2 Comments Lisää omasi

  1. Päivitysilmoitus: Sukattaa « puikkomaisteri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s