Nettikirjakauppojen hinnat

Aiempaan postaukseeni ja siinä esitettyyn kysymykseen on tullut vastauksia.  Kyse oli siis Nancy Bushin kirjan Knitted Lace of Estonia: Techniques, Patterns, and Traditions hinnoista. Halvimman hinnan on löytänyt Tuija Book Depositorysta 19,46 euroa ja Henna kertoi että, kirjan saa Sanomatalon Bookplus-kaupasta noutamalla hintaan 19,95 euroa. Book Depositoryssa kirja tosin ainakin eilen oli loppuunmyyty ja punnan kurssi kannattaa tarkastaa ennen tilaamista muutenkin. Valuuttalaskimesta on apua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s