Mahtavia naisia

img_2193Minä pidän kovasti Twist-kollektiivista. Pidän siitä, että naiset ovat ottaneet haltuunsa uudet välineet, käyttävät sitä jakaakseen luovuutensa tuloksia ja verkostoitumiseen maailmanlaajuisesti. Tai, no, ainakin siinä piirissä, jolla on mahdollisuus käyttää Internetiä.

Twist-neuleverkkolehti on hyvin tehty, toimiva ja kaupallisesti ilmeisen kannattava. Vaikka ohjeet ovat melko kalliita verrattuna painettujen lehtien hintaan, ne saa käyttöönsä välittömästi ja niiden laatu on hyvä.

Toivoisin Neulelehti Ullan ulkoasun kohentuvan myös, mutta sen puolustukseksi on toki heti sanottava, että koska se on vapaaehtoisvoimin tehty epäkaupallinen julkaisu, ei voi odottaakaan porukan panostavan kaupallisen tavoin.

Uusimassa Twist collectiven numerossa on Mari Muinosen upea villatakki, joka lehden mukaan tekee näyttävän sisäätulon tarpeettomaksi, koska lähtö on unohtumaton! Saisinkohan tehtyä sen tyttärelle, ohje oli hankittava heti.

Puikoille pääsi jo tänään aiemman numeron Cleite-huivi. Sitä on kiva neuloa. Työmatkaneuleena on Il Beretto – baretti italialaisesta sinivihreästä  Australian Merino -langasta, jota toin Italiasta puoli kiloa. Värit ovat luonnossa hieman kirkkaammat kuin tuossa kuvassa.

4 Comments Lisää omasi

 1. Nuttura sanoo:

  Kiitos Tui! Otan yhteyttä SW:iin!

 2. Tui sanoo:

  Lanka on cascade 220 woolia ja toi keltainen on semmoinen kaunis keltainen, ei ehkä niinkään sitruunainen mutta cascaden värikartta on valtavat ja secret woolilta muistaakseni saa tilattua niitäkin värejä mitä ei löydy sillä hetkellä kaupasta 🙂

 3. Nuttura sanoo:

  Kiitos!

  Kannattaa tutustua myös ylhäältä aukeaviin linkkeihin, siellä on lisää erilaisia herkkuja!

 4. Viuhti sanoo:

  Onpa mielekiintoinen blogi. Erityisen kiinnostunut olin tuosta blogrollista, jonka kautta ole löytänyt itseni vaikka minkälaisista käsityön ihmemaista. Jag också älskar Sverige!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s