Lankakeräpolkkaa kuusen ympärillä

Aamulla ryömin kiireisesti ja raivokkaasti karjuen sohvan ympäristössä keräilemässä puikkoja, lankakeriä ja kanavaneuloja – miksi ne ajautuvat kaikkiin hankaliin paikkoihin, vaikeasti poimittaviksi?!? Karjunta johtui siitä, että löin pikkuvarpaani ja muutamia muita vähäisempiä paikkoja kurotellessani tuolin, rahin ja sohvan takaa karussa olevia keriä. Töihinkin oli kiire.

Syy moiseen riehumiseen oli siivoojan uhkaava lähestyminen. Olen kuullut jo kritiikkiä työhuoneeni kaaoksesta, kuinka sinne ei uskalla mennä imurin kanssa; sohvasta löytyy kuulemma jännittäviä asioita – lankavyötteiden arvoa ei myöskään oikein tunnusteta. Ja kyllä, kyllä on oltava kaksi (vähintään) koria langoille sohvan läheisyydessä ja kolme lehtikoria käsityölehdille ja -kirjoille. Juu, tiedän, että työhuoneessani on kokonainen kirjahylly, jossa sielläkin käsityökirjat valtaavat alaa Nauticalta. Kyllä kulta, olen lankahullu, mutta katsotaanko tätä sinun ”lihamyllyosastoasi” (ilmailu-, sota- ja historian kirjoja)…. Näin loppui sekin ilonpito neulontaharrastukseni kustannuksella.

Tässä vinkki niille, jotka ihmettelevät, mihin jemmaisi lankakerät jouluksi. Klikkaa kuvaa, pääset ohjeeseen. Pohjana voi toki käyttää myös ohjeen mukaisia täytteitä uhraamatta neulelankoja asialle. Meillä pääsevät kuuseen kyllä nuo kerät, elleivät ne opi käyttäytymään kunnolla. Siellähän sitten killuvat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s