Kommentti

Kun Secretwoolin paketti tuli perjantaina sain vihdoin oikean väristä- kylmän keltaista – lankaa ystävän huivia varten. Sukkalangasta ei synny pitsihuivia, joten on keksittävä jotain muuta. Ehkä joku kiva palmikkoneule?

Inspiraatiota odotellessa puikoille pääsi Victorian Lace Today -kirjasta Myrtle leaf Shawl, jota olen ihaillut kauan. Ihan sattumalta löysin myös erratan, josta olikin apua. Olen yrittänyt pari kertaa tehdä mallitilkkua huivin ihanasta mallista, mutta ei se oikein sujunut. Nyt malli tuntuu ihan siedettävältä, eikä mitenkään ylivoimaiselta. On siinä kyllä tikuttamista.

Koko aamupäivän neulottuani oli valmiina kymmenisen senttiä. Mies muunsi kirjan valmiin huivin tuumamitat senteiksi (n. 50 cm x 190) ja totesi tuumivana: ”Ei valmistu jouluksi….” 

Tekemäni Il Beretto, löysi kodin vaikka pelkäsin sen menevän purkuun tai huovutettuna pannunaluseksi, koska sen kupu oli aivan liian iso minulle. Miia kävi treenaamassa Miehen kanssa ranskalaisia lauluja ja barettihan sopi loistavasti hänelle – ja teemaan! Olen tehnyt tuliaislangasta nyt kaksi barettia, ensimmäinen oli liian pieni, se lämmittää tänään Tallinnan satamassa laivayhtiön luukulla työskentelevää Tanjaa – toinen liian suuri, mutta kolmas kerta toden sanonee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s