Iloa pimeään

60 grammaa kahdesta sadasta on neulottu!
60 grammaa kahdesta sadasta on neulottu!

Kaamoksen vastainen taistelu etenee myös tilapäisen lumen valon aikana. Marraskuussa on neulottava värikästä, niinpä päätin tehdä ystävälle kaulaliinan, vaikka shaalihan siitä alunperin piti tulla. Sukkalanka ei semmoiseen kuitenkaan suosiolla taivu, joten. Toivosti kaulaliina on mieleinen, sillä tuo kylmänkeltainen väri sopii tasan tarkkaan vain tälle yhdelle ystävälleni ja oikean värin metsästäminen oli hankalaa. Onneksi sain apua (kiitos vielä Tui!) ja lanka löytyi ihan kotimaisesta nettilankakaupasta.

Huivi on ihan tuommoista 6+3 ribbiä, mutta kuvion malli on siitä japanilaisesta mallikirjasta. Siitä kivasta. Ehkä teen noita reikärivejä tuohon väliinkin vaikka 30 sentin välein, ihan vain viihteeksi. Ans kattoo.

Poikanen on pyydellyt kynsikkäitä ja sukkia, mutta kun se mokoma on kasvanut maata pitkin, saa kyllä sukkiaan odottaa. Numeron 49 sukat on aloitettava Jussina jos jouluksi tahtoo valmiit!

Onneksi pikkuveikkansa (22 v. tai jotain) sai mummilta tilaamansa vaaleanpunaiset sydänkuvioiset polvisukat silloin kun mummi vielä neuloi. Olisihan se kiva nähdä, miten bussissa suhtauduttaisiin miestenkokoisiin pinkkeihin sydänsukkiin… Mutta sitähän on liikkeellä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s