Töppöset harkinnassa

Heatherin töppöset
BittyBooties

Ukkokulta valittaa, että neulon kaiken aikaa, mutta hänen kotitöppösensa kuluivat jo keväällä puhki. Minulla on ollut uusiin langat ostettuna jo kauan, mutta heti kun pitäisi tehdä joku tietty juttu, eihän siitä mitään tule vaikka samat tossut olisi tikutellut useaan kertaan alta aikayksikön. Oleko siis passiivis-aggressiivinen neuloja? 😉

Nyt kuitenkin olen huovuttanut yhden kesken jääneen villapaidan taka- ja etukappaleet sekä hihan tossumateriaaliksi ja ajattelin ottaa mallia kuvassa olevista Heatherin Bitty Booties -ohjeesta (pdf).Taidan vielä värjätä ne hyvin huopuneet kappaleet, värjäytyyköhän ne vai olisiko pitänyt värjätä jo huovuttaessa?

Keskeneräisistä, osin puhkikuluneista tai turkiskuoriaisten/koiden runtelemista neuleista saa huovuttamalla mainioita pohjallisia, laukkuja, tiesmitä. Miksei kukaan järjestä semmoista kierrätys- ja tuunauskilpailua?! Voisi ainakin hyvällä omallatunnnolla lopettaa sen ikuisesti kesken jääneen villapaidan siirtelyn hyllyltä toiselle…

Tässä muuten pikkuvinkki joululahjaideoihin. Virkattu kaulanauha, ei hullumpi ajatus, ja, ah, niin italialainen

3 Comments Lisää omasi

  1. Puikkomaisteri sanoo:

    Just niin, mutta imperfektinähän se kääntyy suomeksi.

  2. Siskosi Norjasta sanoo:

    ”non confessare mai che è stato facile farla” eli onkos tuo suomeksi: ”älä myönnä, että tämä on helppo tehdä”?

  3. Pirena sanoo:

    Tuota huovuttamista minäkin ajattelin, kun löytyi pussista vanhoja koinsyömiä äitivainajani villatakkeja. Meinasin heittää roskikiseen, mutta tulinkin sitten toisiin aatoksiin. Kiitos vinkeistä, jospa minäkin saisin jotain hyödyllistä aikaiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s