Himmeli pyörii!

Mies lahjoi syntymäpäivänä tällaisilla kerinpuilla, vyyhdinlaitteella, vyyhdinlehdillä, mitä nimeä nyt halutaankin käyttää. Himmeli, mikä himmeli. On se hieno! Uhkasin laittaa siihen jouluvalot pyhiksi.

Parahiksi olen värjännyt italianlankaa keltaiseksi, nyt pääsen kokeilemaan kerimistä. Tosin vielä pitää hankkia kerimislaite, että saan sisältä juoksevia keriä, ne helpottavat työmatkaneulomista. Oletteko koskaan pudottaneet lankakerää HKL:n ruuhkabussin lattialle? Minä olen. Kauhea hässäkkä – ja tietysti likainen lanka.

2 Comments Lisää omasi

  1. Marjukka sanoo:

    Tiedätkö mistähän miehesi on mahtanut tuollaisen löytää? 🙂 Olisi kiva hankkia tuollainen niin pääsisi oma mies kerijälaitteen toimesta eikä menisi vyyhdit sekaisin. Muita kerijälaitteita olen nähnyt suomalaisissa nettikaupoissa (tinttamarelli mm.) mutten tätä mallia. Tämä vaikuttaa jotenkin uskottavammalta kuin tuollaiset muovihärdellit (ehkä koska tästä voi arvella ymmärtävänsä toimintaperiaatteen ulkonäön perusteella).

  2. Henna sanoo:

    Halvin, vaikka ei ehkä paras, kerimislaite on foliorullan sisusputki. Talouspaperirullankin kelpaa paremman puutteessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s