Puikot tanassa

Ei pitäisi yllättyä, että erilaisilla aktiivisilla naisilla ja ryhmillä on myös kantaaottavia neuleblogeja ja -sivustoja, vaikka suomalaisilla niitä on vain muutama. Tietenkin neulominen on harrastus, joka yhdistää laajasti erilaisia ihmisiä eikä neulomisen yhteys politiikkaan ole mikään uusi ilmiö. Muistan esimerkiksi  Niilo Wällärin lesken kertoneen minulle, että hän piilotteli valtiolliselta poliisilta kiellettyjä esineitä  lankakerissä ja vaikeina aikoina kielletty opintokerho saatettiin naamioida neule- tai ompeluseuraksi.

Niinpä netistä löytyy ohjeet naaraan merkkiin perustuvaan toorukseen, pitsihuiviin, kommandopipoon ja aatetta tai ehdokasta mainostaviin neuleisiin tai julistaviin villapaitoihin, joihin linkitin eilen, erilaisista ympäristönsuojelun liittyvistä projekteista puhumattakaan.

Neulomalla puolustetaan myös rauhaa tai puolustetaan eläinten oikeuksia turkkiinsa.

Minä ryhdyn tekemään uusia sukkia. Apuvälineitä aktiivisille  täällä. Huomaa: ei skandeja.Älä ole kiltti, vaan vaadi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s