Sukattaa

Soctopusin lankapaketti tuli!

Sukkaprojekteja on mielessä ja suunnitteilla, vaikka luvattuja töitäkin on jonoksi asti, joululahjoista puhumattakaan. Pitää oikein listata: kynsikkäät pojalle, musta pipo tyttären ystävälle Italiaan, sukat veljentytölle, joululahjahuivi Annalle, tossut Miehelle. Puikoilla on myös oma huivi, jolla nyt ei niin kiirettä ole. Uusi pellavatunika huutaa violettia huivia, mutta se saa nyt odottaa vaikka lankakin on valmiina. Toisaalta tuossakin olisi ideaa, miten saada puseroon täsmälleen oikean värinen koru.

Aamulla hain Socktopusin lankapaketin postista, yllärinä oli myös langan huuhteluaine ja pari karkkia. Pieni, mutta mukava ele. Kolmesataa grammaa lankaa postikuluineen 42,61 puntaa elikkä 49 euroa. Ei ole halpaa hubaa! Onneksi lankojen värit, joita en saa nyt keinovalossa kuvattua täysin oikein, ovat mieleiset ja langan laatu hyvä. Keskimmäinen vyyhti on kaunis tumma lila.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s