Uusia ohjeita

Plainted Points
Plainted Points

Uusi Knitty on tullut! Minua viehättävät Norah Gaughanin Surface ja kukapa sukkahullu ei ilahtuisi Plaited Ponints -sukista, joissa minua ilahduttaa erityisesti käytettävyys: palmikkokuvio on suunniteltu niin, että kenkiäkin voi käyttää 😉

Knittystä puheenollen. Myös artikkeleita kannattaa lukea. Ainakin To Graft or Not To Graft oli hauska. Kirja-arvostelutkin ovat ihan ok, mutta tulevat auttamattomasti myöhässä. Eiköhän niistä saisi kustantajilta ennakkokappaleetkin, että arvostelut ehtisivät jotakuinkin kirjojen ilmestyessä samoille markkinoille. Vai olenko minä vain liian hätäinen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s