Kansantaloustalkoissa

Palasin työtapaamisesta Hakaniemen kautta, no, tiedättehän Priima oli siinä ihan lähellä. Synkät uutiset lomauttamisineen ja valtiontalouden heikkoine näkymineen suorastaan pakottivat askeltamaan metroasemien välin, Priimaan poiketen.

Heti ovesta tullessa sukka-Norot huusivat: ”Pelasta valtiontalous, osta!”, määrätietoisesti askelsin Opal-soppeen, sitähän minä tarvitsen siskon sukkiin, nyt näytti petrolin vihreää olevan saatavilla. Yritin pysyä kylmänä ja itsekkäänä suomatta ajatustakaan Vanhasen ja kumppanien huolille.

Mutta kirjahylly hihkui: ”Kanna vastuusi, osta uusi käsityökirja!!!” Kunnon kansalaisena päätin sivistää itseäni virkkauskirjalla, vaikka en ymmärrä tekstistä mitään. Onhan talous pelastettava kuluttamalla ja haaveissa opetella tekemään ihana norohuivi Kirjassa tuon Katariinan pylpyrän ohje. Mutta en todellakaan osaa lukea sitä. Ei hätää, onneksi apua löytyi netistä, tässäkin.

Kirja saattaa joutua lahjavakkaan tai ainakin se jää odottamaan virkkausohjeperusteiden oppimista. Mutta tein tänään osani elvytystöistä, siitä voin onnitella itseäni vaikkei tili kiitäkään.

One Comment Lisää omasi

  1. Siskosi Oslosta sanoo:

    Silkkisukat (joiden reunasta taitaa olla tuo kuva yläreunassa) on ahkerassa käytössä! Uusien kukallisten kumppareiden kaverina! Jos kulutan ne puhki, niin kyllä parsin myös! Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s