Neuleblogikatsaus

tonttuneulooAloin ihmetellä, onko neuleblogien kiivain satokausi jo ohi, koska blogilistan uutuuksissa ei enää olekaan päivittäin useita neuleblogeja. Ajauduin suomalaisten neuleblogien foorumille ja sieltä löysin uutuuksia. Päätin tutustua niihin ja kertoa mielipiteeni teillekin näistä listalle marraskuussa ilmotetuista  blogeista, joita ryhdyn ilman muuta seuraamaan.

Pitsisukka kiinnosti jo nimen perusteella, olenhan sukkahullu. Blogissa esitelläänkin bloginpitäjän suurella kokemuksella tekemiä sukkia ja – hienoa – myös neule- ja muita käsityökirjoja.  Erittäin hyödyllistä! Turhaa ripellystä ja vahvoja värejä sisältävä ulkoasu ei tosin miellytä tällaista funktionalistia. Usein skippaan blogin ohi pelkästään päänsärkyä aiheuttavan layoutin vuoksi: kertoohan sekin omistajansa tyylitajusta.

Marraskuussa aloittanut Neulekirja esittelee kirjoja ja neuleita. Ehdin jo hihkaista ilosta, nimen perusteella luulin, että esitellään nimenomaan neulekirjoja, mutta kyseessä onkin lähinnä fiktiivinen kirjallisuus. Kivoja neuleita kuitenkin ja tyylikäs ulospano.

Hannen käsityöt kiinnostanevat erityisesti niitä, jotka neulovat alle 160 senttisille. Spiderman ja Kitty miellyttänevät tätä väkeä. Lapsille neulovien kannattaa tutustua myös Kotikutomoon, jota pitää artenomi ja neulesuunnittelija, jolla näyttäisi olevan värisilmää.

Homsantuun blogi on juuri niitä, joiden ulkoasu saa kiinnostumaan sisällöstäkin. Siisti, hallittu, tyylikäs ja retrohenkinen. Vielä on liian aikaista sanoa, tuleeko sama linja jatkumaan myös neuleissa, mutta ainakin kauniit lapaset Homsantuu oli saanut aikaiseksi. No, ehkä ne resorit kannattaisi neuloa numeroa pienemmillä puikoilla 😉

Tiinapiina on pakko mainita jo mainion nimensä vuoksi 😉 mutta myös aktiivisuus ilahduttaa. Toistaiseksi blogin sisältö on ollut vähemmän neuleisiin painottuva, kiinnostava kuitenkin.

Onks toi kuvan tonttu vähän Tarja Halosen näköinen?

Ja tässä vielä lopuksi kuva tekeillä olevasta huivistani.

socalled1

One Comment Lisää omasi

  1. mustikka sanoo:

    Nyt kun mainitsit, niin onhan tuo vähän Tarjan näköinen kasvoistaan =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s