Aamun rauha

 

Aamukahvisukanvarret
Aamukahvisukanvarret

Siinä, että puoliso on iltavirkku ja itse on aamuvirkku on omat hyvät puolensa. Miehen nukkuessa aamulla saa tehdä nysvätä häiriöttä omiaan. Annan lahjahuivin reunakuvio onkin kuin miehen kotiintulokalenteri: vaikka kuvio on helppo ja selkeä, reunassa meni helposti sekaisin jos jonkinlaista häiriötä astui sisään. Valmiissa huivissa nämä sinänsä harmittomat kohdat paljastavat miehen liikkeet.

 

En malttanut heittää käsistäni tuota Katarinasukan kehitelmää, kotoa löytyi puolta numeroa pienempi puikko, joten tein uudet sukanvarsiaihiot. Pikkuhiljaa malli alkaa asettua, tiedän miten tehdään ja miksi tehdään, mitä tehdään. Vielä kun osaisi päättää mistä kohdasta Norokerää teen sukkiin terät. Eilisiltainen protosukka näyttää kostutuksen jälkeen kivalta, taidan siis tehdä siihen parinkin vaikka sukkaosa onkin vähän turhan leveä. Tein kuitenkin vastapainoksi terästä hieman lyhyen 😉 Kaipa niillekin käyttäjä löytyy, onneksi villa on sopeutuva materiaali.

One Comment Lisää omasi

  1. Neili sanoo:

    Ihastuin tähän malliiin niin, että tulen kokeilemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s