Uusi lehti

knitterUusi englantilainen neulelehti on aloittanut. The Knitteriin voi tutustua täällä. Mason & Dixon esittelevät myös hiukkasen aviisia.

Näillä näytteillä on vaikea arvoida mihin lehti asettuu ja millä aikoo markkinapaikkansa vallata. Mutta kyllä yhden numeron voi ostaa vaikka viereisen kuvan vuoksi ;-). Varsinkin kun pojalla on kiltti päällä.

Kannessa komeilee tunnettujen neulesuunnittelijoiden nimiä, kärjessä persoonalliset Di Gilpin ja Martin Storey, jotka tunnetaan mm. Rowanin suunnittelijoina ja jälkimmäinen myös neulekirjojen tekijänä.Myös Erika Knight on tunnettu suunnittelija ja kirjatekijä, jonka vauvanvaatteissa, Turkkilaisissa tossuissa tai Tank Topissa  kuljettaneen ympäri maailmaa.

Kolmentoista numeron vuosikerta Eurooppaan näyttäisi maksavan 72,65 €. Halpaa hintaa on ehditty hämmästellä, mutta se tietenkin selittyy uuden lehden lanseeramisella, vuoden päästä hinta voi olla toinen. Lehteä ehdittiin tuoreeltaan kritisoida esimerkiksi siitä, että näyttävyyteen on panostettu enemmän kuin ohjeisiin, mutta vastaanotto on ollut enimmäkseen ilahtunut ainakin Raverlyn British Knitters -ryhmässä.

3 Comments Lisää omasi

  1. tea sanoo:

    villasukka… missa on agree nappi jota voisin painaa=)

  2. Puikkomaisteri sanoo:

    Totta on, että SK:sta puuttuu haastetta eikä irtautuminen halusta miellyttää kaikkia olisi pahaksi vaikka vain muutaman ohjeen kohdalla.

  3. Villasukka sanoo:

    Linkin sivujen perusteella tahtoisin tätä nannaa paaaaaaljon mieluummin kuin uutta SK:ta. Selasin jälkimmäisen tänään kaupassa – tasan yksi ohje jota voisi ajatella (se mohair sängynpeitto – mutta kissat!). Pelkäsin, että tulee paksulla langalla iisiä ja helppoa ja siltähän se näytti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s