Mihin mä nyt sen laitoin…

Sohvan selustassa saattaa asua koko joukko kanavaneuloja. Tökkäsen siihen nimittäin neulan talteen kun olen päätellyt langat, mutta en sitä välttämättä aina siitä löydä kun neulaa taas tarvitsisin. Kirottua, mihin ne neulat katoavat?! Pitäisikö tehdä läpivalaisu sohvalle…

Neulan käyttö – vaikka olisi isokin – ilman lukulaseja on taas yhtä turaamista. Pitäisikin rakentaa lukulasin sankaan neulapidike. Koska nyt haet ensin neulaa ja juuri kun saat takamuksen sohvaan, neuleen taas käteen ja olet valmiina aloittamaan, huomaat että lasit puuttuvat. GRRRRRRR! ARGH!

Yanko Design esittelee fiksun neulan – vihdoinkin. Toivottavasti tuo tulee tuotantoon pikimmiten ellei jo ole.

Kehittelin uuden sukkamallin viikonloppuna, kunhan saan toisenkin sukan tehtyä, saatte kertoa, onko kiva. Merkitsin jopa ohjeenkin muistiin.

Kävimme Miehen kanssa Lankamaailma Nordiassa ja olipa siellä hämmästeltävää! Erityisesti valtava määrä tekokuitulankoja, kannattaa siis tutkia langan vyöte tarkasti.

Mutta ostimme säkeittäin paksua tarjouslankaa (1€/50g/55m), tarkoituksenani oli tehdä niistä villatakki, mutta lanka osoittautui aiottuun vaatteeseen turhan pehmeäksi. Olemme menossa ensi viikonloppuna Tallinnaan, toivon löytäväni langan sieltä. Teenkin nyt hankitusta langasta kaivatun purjehdusvillapaidan. Tai kaksi, lanka ainakin riittää. Se myös haisee vahvasti lampaalta, joten langassa taitaa olla myös hyödyllinen rasva mukana.

Lisäksi ostin langat Giannin sukkia varten:  täytyyhän genovalaisen saada paikallisen jalkapalloporukan omat värit ja symbolit sukkiin! Tytär pelkää, että  saan neuloa koko kylälle samanlaisia sukkia…

Ihan vähän… pikkuisen… ostin myös lankaa vailla määränpäätä, kokeeksi, nähdäkseni, miten se käyttäytyy.  Otin kuvankin lankaostosvuorestamme (noin 90 kerää), mutta kamerasta loppui juuri akku, enkä saa nyt kuvaa tähän.

5 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  Kiitos Nunt – sain tosta ihan lyömättömän idean tämän ”ongelman” (sitähän se on vain miehelle ;-)) ratkaisemiseksi. Samalla ratkeaa muutama muukin sohvalla pyörivien terävien esineiden ongelma!!!! Yhteen syssyyn taidan kehitellä myös viinilasille paikan.

  Miksi en tätä aikaisemmin tajunnut….. Nyt kun vain löytäisi jostain ajan nysväämiseen…

 2. Nunt sanoo:

  Craft magazinen sivuilta tuli vastaan tämmöinen:
  http://blog.craftzine.com/archive/2009/01/pin_cushion_caddy_from_seams_t.html?CMP=OTC-5JF307375954

  pitäisi ehkä harkita sohvan sijasta 😀

 3. Villa Lankala sanoo:

  Mä luulin olevani ainoa hävyttömän huoleton ihminen neulojen kanssa;-). Kiva kuulla meitä olevan enemmänkin.
  Valmiin neuleen maalusidea oli kiva. Otan idean mahdollisesti otetaan käyttöön vielä tämän kevään aika.

 4. Nunt sanoo:

  Hih, kiva kuulla etten ole ainoa, joka käyttää sohvaa neulatyynynä 😀

  (…ja hävittää niitä neuloja…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s