Uusi sivu

Keräsin nyt nuo lähilanka-linkit omaksi sivukseen, jonne pääsee tuolta yläpalkista.

Sain eilen turkoosi-ruskeat Norat valmiiksi ja pääsin jatkamaan näitä uusia, joista ensimmäinen on  tässä kuvassa. En sitten malttanut odottaa toisen sukan valmistumista. Minusta malli on aika kiva vaikka itse sanonkin. Sitä oli myös kiva neuloa, koska mallissa tapahtuu koko ajan jotain.

Tein ensimmäistä kertaa tuon tiimalasin ja siitä saattaa tulla suosikkini, kunhan opin kiskomaan langan tarpeeksi kireälle. Vaikka eipä silti, minusta reikäraita on koristeellinen sinänsä ainakin pitsisukassa.

Lanka on taas sukkalemppariani Opalia ja  puikot 2 mm (uskon, että 2,5 puikot ovat sittenkin paremmat koossa 37-39).

marjut-003

Sain eilen kaksi vyyhteä Lorna’s Lacen sukkalankaa – fuksianpunaista ja suklaanruskeaa. Ihanat värit, mutta olen hölmö tilannut vahingossa liian vähän lankaa: vyyhdet olivat 50- grammaisia. Koska lanka on niin hienoa, että se pitäisi käyttää johonkin pitsimalliin, taidan tehdä varrettomia pikkusukkia ja varvassandaalisukkia kesäksi.

2 Comments Lisää omasi

  1. Puikkomaisteri sanoo:

    Maria, tietenkin, siksihän kirjoitin että sitä levitettäisiin! Kiitos!

  2. -Maria- sanoo:

    Tiimalasikantapäihin jää helposti koukkuun! 🙂

    Lienee ok, jos laitan omaan blogiini linkin lähilankasivullesi? Itsekin aloitin vuoden tilaamalla kilon ahvenanmaanlampaan villasta kehrättyä lankaa Villa Laurilasta. Tuo on varsin hyvä lista, kiitos siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s