Ei malta taaskaan

Pitää polkata heti kun  sain valmistuneiden Marjut-sukkien jälkeen työmatkasukan osaan päässyttä  Genoa CFC -sukkaani vähän alkuun. En ole aikoihin näin paksuilla langoilla (puikot 3 mm) neulonutkaan sukkia, joten vähän oudoltahan tuo tuntuu. Ohuempaa lankaakin on varattuna samoissa väreissä, mutta teen nyt kokeeksi ensin näillä Viking – Frøyagarneilla kun tulin niitä alesta ostaneeksi.

Luovuin vaakuna-aiheesta, mutta ohuemmasta langasta tehtyihin sukkiin sitä voisi kehitellä pienemmässä koossa, kaksi vaakunaa puikolle. Tässä nuo langat vetävät helposti ellei ole kaiken aikaa tarkkana. Vaakunakuvio vatii pohjaväriksi vielä neljännenkin värin. Vaaleanharmaan, ja arvatkaapa onko juuri sen väristä ohutta sukkalankaa varastossa? Arggh.

genoasukat

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s