Leena – norjalaissukka

norjasukat2Sukka sai nimensä blogianikin ahkerasti kommentoivalta isosiskolta.

Näitä on kivan neuloa, pidän todella langasta, joka on ONlinen supersock 100:aa. Ostin sen jostain nettikaupasta, koska näitä värejä ei ole sattunut silmään. Vihreä vyyti tietääkseni myy ONlinen lankaa. Puikot tietysti 2,5.

Muunsin siis tuon Alice Starhornen kirjan norjalaisvillapaidan kuvion takaisin perinteiseen muotoon, josta se oli modernisoitu ja tein sukkaan sopivamman punakukkareunan. Tässä kukkakuvion keskellä on kaksi sinistä silmukkaa, mutta kukaanhan ei estä tekemästä parittomalla silmukkamäärällä, jolloin  puikoilla puna-valkoisen kukkaraidan jälkeen kavennetaan sinisellä kerroksella 1 silmukka puikoilla 1 ja 4. Mallipiirroksen ensimmäisestä puolikkaasta vastaavasti jätetään keskellä oleva viimeinen sininen silmukkapois; keskelle tehdään vain yksi sininen silmukka.

norja_paakuvio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s