Ärsyttävää!

Olen tikunnut ideasukkaani ja periaatteessa sen hahmo on selvä ja ajatus toimiva. Varsimalli on oikein hyvä, tekninen toteutus on muuten ok, mutta kaipaa yhdestä kohdasta pientä hiomista ja toisesta vähän uudelleen miettimistä. Nyt kuitenkin jo uskon, että saan sukan taipumaan siihen, mitä alun perin ajattelin.

Protosta tuli liian pieni, koska yritin säästää kallista ulkomaanlankaa ja sitten menin vielä ajatuksissani päättelemään langat, vaikka koko proto pitäisi purkaa, koska lanka ei riitä pariin muuten.

Ärsyttävää, kun homma ei mene heti putkeen. Tässä tarvittaisiin taas sitä kuuluisaa kärsivällisyyttä, jota jaettiin minulle pipetillä. Ja jota olen onnistunut sentään kasvattamaan aika paljon.

Voihan se olla, että sukka ei ole hauska kenestäkään muusta kuin minusta tai – pahempaa – löydän kohta saman idean hienosti toteutettuna muualta. Silloin on vain todettava, että tulinpa oppineeksi uusia asioita ja se oli sen väärtti.

Ennen versiota 2.0 aion kuitenkin palata takaisin toiseen päänsärkyyn, nimittäin Genoa-sukkaan. Sukansuun sain jo hyvin alkuun työmatkabussissa. Josko sen kakkosversio onnistuisi nyt paremmin kuin ykkönen, kun olen vaihtanut langan ohuempaan ja muuttanut mallikuvion?

Onneksi tässä hommassa voi luottaa siihen, että kädetkin ajattelevat. Puhumattakaan siitä, mitä alitajunta tekee silloin kun nukut tai teet ihan muuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s