Onteloa tossuihin

Pitihän sitä kokeilla, onteloneuletta. Aika hauskaa hommaa. Meinaan tehdä Miehelle tossut kahdella puikolla siten, että pohja on tuolla ontelolla vahvistettu.

Vielä jos sisäinen inssini keksisi jotain silikonilankaa pätkän, että saisi samalla liukuesteen ulompaan kerrokseen, sehän olisi mainiota. Tietenkin voin pursottaa tuubista silikonia ohueksi langaksi tai suoraan pohjaan, eihän sitä liukuesteeksi paljon tarvita, muutamaan kerrokseen  – ehkä Etolassa tai Tiimarissa olisi jotain vastaavaa ohuen ohutta muoviletkua?  Olen pursottanut kohotekstiiliväriä aiempien tossujen pohjiin, mutta ei se kestä oikein hyvin. Väritön ohut letku olisi siitäkin parempi, että se olisi näkymätön ja kestäisi pesun.

Pitäisköhän tehdä vielä reikiä tuohon tossun päälle?

Toisaalta jos haluaisi pohjiin kestävyyttä, siihen pitäisi laittaa kangasta. Mutta hienompi olisi ellei laittaisi. Kauneus vai kestävyys, siinäpä pulma!

Kuvissa on aiemmin Annalle, Giannille ja Luigille ”omasta päästä” tehtyjä  tossuja, joissa merkittävää on siis matala kantapää – inhoan sitä, että tossuun ei saa sujautettua jalkaa käyttämättä käsiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s