Tätä äiti ei kertonut: neulonta lihottaa!

Räveltäjien viikkosummaus nosti esiin tärkeän kysymyksen, levittääkö yhteisön jäsenyys takapuolta.

Vähän samaa on meillä ihmetelty. Tosin noin laajemmin neulontaan liittyvänä kysymyksenä. Mies vilkaisi ryhmää neulovia naisia kun satuimme menemään erään neulontatapaamisen ohi ja epäili, että en ole ainoa, joka epäilee neulonnan lihottavan. Hänen mielestään porukassa oli keskimääräistä enemmän nuoria, pyöreitä neulovia naisia.

Tottahan on, että kaikki aika jonka viettää poissa jääkaapilta periaatteessa tietenkin laihduttaa. Toisaalta, väitteessä  on jotenkin oletuksena, että ”poissa jääkaapilta” tarkoittaa jonkinlaista toimintaa, joka kuluttaa energiaa. Neulominen ei näytä kuluttavan energiaa tarpeeksi ja laivayhtiössä työskentelevä asukki neulojan kotona tuhoaa takuuvarmasti vyötärön kuin vyötärön. Popsin koko syksyn sohvalla neuloen virolaisia suklaaherkkuja!

Rachel on keksinyt ratkaisun tähän asiaan. Minä taidan luottaa tuohon vähähiilihydraattiseen kuitenkin ihan laiskuuttani. Ja kohta jatkan hyvin alkanutta, mutta loskasäihin päättynyttä työmatkakävelyä.

Samasta blogista muuten löysin hienon syntymäpäivälahjaidean miehelle…. 😉

Edit: hups, väärin ajastettu postaus, piti julkaista vasta huomenna… mutta olkoon.

One Comment Lisää omasi

  1. Talutin sanoo:

    Tätä mä en kyllä allekirjoita. Minä ainakin neulon niin addiktoituneesti, että siinä mitään herkkuja samalla syödä. Itseasiassa sen jälkeen, kun aloin uudelleen neuloa aktiivisemmin olen laihtunut 5 kiloa tekemättä asian eteen yhtään mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s