Turkin hihasta

Läksin Tikrun blogiin tulevista linkeistä liikkeelle, ja mihin jouduinkaan. En ymmärrä sanaakaan, eikä turkin taitoinen kälykään ole tässä käsillä, mutta oi joi noita kuvia! Alimmat kynsikkäät ovat ihan selvästi Korsnäsin paidan innoittamat! Pakkohan niiden on olla?! Työt eivät varmaankaan ole bloginpitäjän, joka ikävä kyllä ei ole liittänyt mitään lähdelinkkejä mukaan. Olisihan tuossa kyllä sanastoa… 😉

Koska lähteitä ei ollut linkitetty, nyysin puolestani yhden kuvan tästä blogista. Aika hauska idea. Tässä lisää. Ja sittenhän on tämmöinenkin. Tai tuo.

Googlen kääntäjästä ei ole paljon apua.

Ja mitä tämä sitten on?!? Onpas erikoinen tapa.

* * *

Harmi, etten saanut noissa Villakroks-kuvissa paremmin näkyviin pohjaa, josta olen erityisen ylpeä. Koska tein onteloneulevahvistuksen ja toppasin sielä villalla ja tikkasin ompelemalla sieltä täältä, sain vähän korkoakin tossuun ja pohjan ihan pohjan tuntuiseksi. Uusia kuviakaan ei nyt viitsi ottaa ennenkuin toinenkin tossu valmistuu. Toivottavasti siitä tulee suurinpiirtein samanlainen 😉 kun en malttanut odottaa tuon huovuttamisen kanssa, nyt pitää mennä muistoilla. Lanka, pahus, loppu juuri kun piti ruveta tekemään kärkikavennuksia, joten tänään on juostava kerä Huopasta.

2 Comments Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Englantilainen tapa neuloa, tosiaankin. Mutta neuloja nostaa joka toisen silmukan neulomatta – olisikohan tulos jotain verkkopatenttia?

  2. Henna sanoo:

    Toi langan vispaaminen oikealla kädellä on USAlainen (ja englantilainen?) tapa neuloa, mutta en osaa sanoa minkälaista neuletta tuossa videossa on syntymässä. Joo-o, kuvittele, joka silmukalla ne heittää sen langan. Ihan tuhottoman hidasta ja sitten ne on ihan hämmennyksissään kun me kontinentaalisti neulovat ollaan niin nopeita. 🙂
    Videoita erilaisista tavoista löytyy: http://www.knittinghelp.com/videos/knit-stitch ja http://www.knittinghelp.com/videos/purl-stitch

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s