Hyytelölankaa

Villakrokseja aloitellessani kaipasin pohjaan jonkinlaista liukuestettä. Silloinhan olin vielä tekemässä vain tossuja Miehelle. Niistä tulikin jotain hienompaa eli tossut minulle itselleni. [Muistiin: miehen tossuihin pitää Huopasella luoda 80 silmukkaa ja huovutus aloitettava 40 asteisella kirjopesulla. Omiin tossuihin 60 silmukkaa.]

Vielä liukuestettä pohtiessani en ehtinyt edes vastapäiseen Etolaan tutustumaan mahdollisiin markkinoihin tai Bebekiin tutkimaan päällystetyn ohuen kaapelin toimivuutta kun jo törmäsin netissä siihen itteensä: Jelly Yarniin!!! Ainakin nimensä puolesta lanka vastaa toiveitani, mutta senhän näkee tietenkin vasta käytössä.

Tosin kohta tuli mieleeni, että Tiimarissa saattaisi olla sitä lasten nyöriaskarteluun tarkoitettua materiaalia vähän halvemmallakin kaupan. Mitä lienee kumihimo-materiaalia? Muutama vuosi sitten kaikki kylän lapset Italiassa väsäsivät juuri tarkoittamastani muovinyöristä avaimenperiä.

Edullinen punta ja silleen, olihan tuolla muitakin kiinnostavia lankoja samaan pakettiin. Saattaahan tuo Jelly Yarn olla liukasta kui mikä, mutta sitten sille pitää keksiä muuta käyttöä, siinä taas uusi haaste.

I Knit London -kaupassa muuten olisi tarjolla onteloneulevideo ja armenialainen neulontakin voisi kiinnostaa – mitä se sitten onkin, en saa oikein kuvista selvää eikä sitä Suomessa ole nähtävästi kukaan vielä esitellyt. Kirjoneuletta, mutta tekniikka ei kuvista oikein aukea.

Innostuin eräistä syistä tuosta lankakaupasta niin, että tsekkasin jo Ryanairin hinnat lankareissulle. No, olisihan sunnuntainen pubineulonta koettava! Sitäpaitsi olen muutenkin Lontoonkaipuussa, koska  luen juuri kirjaa, joka sijoittuu Maida Valeen – ooh, aah, Maida Vale,  ihana Duncan (aatelisarvo jäi kysymättä) ja ysikytluvun alku!!! 😉

Vaikka lennot olisivat olleet halvat ja samalla olisi voinut hoitaa asioita Tampereella, panin kuitenkin jäitä hattuun. Tässä alkaa kohta todenteolla veneen kunnostus. No, taas toisaalta sitten punnan kurssihan on nyt tosi edullinen…  Katsotaan, ehkäpä… Jos sitten kuitenkin…. Olisihan se… (Tie helvettiin on niin monesti  kivetty juuri näillä ”jäitä hattuun” -toivotuksilla).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s