Oho, mitäs mä nyt…

Knotty Glovesit tulivat valmiiksi ja ovat jo käytössäkin. Uutta kuvaa en nyt ehdi laittamaan, Mies kehui niitä eroottisiksi. No, talonsuunnittelija näkee varmasti asiat vähän eri tavoin kuin me muut kuolevaiset 😉

Mutta mitäs sitten tekisikään? Tällaista pulmaa ei todellakaan ole aikoihin ollut, eikä periaatteessa ole nytkään, sillä puikoilla on niitä keskeneräisiäkin hommia. Pitäisiköhän ryhtyä niihin. Ainakin purkamaan, sillä kahden huivin kohdalla on vaan paras luovuttaa, en usko käyttäväni sellaista huivia, jota en saa tehtyäkään. Eikä edes ystäville viitsi pusata pakolla. Mieluummin odottelen todellista inspiraatiota.

Törmäsin venemessuilla yhteen naispurjehtijaan, jonka kanssa päätettiin laittaa neulekahvilan puutteessa pystyyn oma ”neuleseura”. Puikot ja pullo kuohuviiniä olisi kantavana ajatuksena. Lankaakin saa ottaa mukaan. Ensin voisimme opettaa valokuvaajakaveria neulomaan ja noin muuten voisimme kokeilla ekologisia materiaaleja. Tai jotain. Pirustako sitä tietää, mitä me saamme päähämme, jos vaikka neulotaan uudet lepuuttajansuojat mallia ”hippi” mereen menneiden tilalle tai muita veneessä tukitärkeäitä tuotteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s