Hassutuksia

Ostojumpperi
Ostojumpperi

En tiedä naurattaako tuo mies enemmän kuin Supermarketin  paita, sovitaan että se on kokonaisuus, joka hymyilyttää. [via]

hassutuksia-002

Tossujen liukuesteeksi tilaamani  Jelly-lanka tuli sukkelasti Lontoosta ja vaikuttaa juuri siltä, mitä odotinkin saavani! Tosin se on niin hassua, että sitä pitää kokeilla muuhunkin kuin piilossa olevaan kohtaan. Luontevia käyttötarkoituksia olisivat tietysti kassi, vyö, suihkutossut – mutta mietin jotain yllättävää… Hmmm. taisin keksiä yhden kivan jutun…

Vieressä on nepalilaista nokkoslankaa, ihan kontrastin vuoksi. Siitä tulee jotain veneelle. Ostin sen konttorin vieressä olevasta Sirinästä, jonka omistaja suunnittelee ja tekee luonnonväreillä värjättyjä ja kuvioituja sisustustuotteita sekä vaatteita pääasiassa nokkos- ja pellavakankaista. Hyllystä löytyi myös tuo luonnonkuitulinjaan sopiva nokkoslanka.

Puikoilla on kämmenkkäkokeilu, katsotaan nyt mitä tuosta tulee. Kuvan värit menivät nyt ihan prinkkalaan – tuon Suorannan kirjan vihreät ovat lähinnä oliivinsävyjä. Kirja ei muuten ole mitään hassutusta.  Anu Suorannan väitöstilaisuus on ensi perjantaina. Illemmalla pitäisi olla luvassa hassutuksiakin.

hassutuksia-004

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s