4 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  Minä taas en ymmärrä sitä, että minun aivan asiallista ja ennen kaikkea henkilöönkäymätöntä kirjoittamistani luetaan rivien välistä. Ne rivienvälit ovat lukijan omia tulkintoja ja kumpuavat jostain sellaisesta, jossa minä en ole ollut enkä tule olemaan osallisena.

  Hyvänen aika sentään, tuo ”älyneuloja” -juttu on kerrassaan hyvä esimerkki siitä! Minä kuvaan kirjoituksessani, mitä sanalla tarkoitan: riittävän haasteellista ja mieluiten hauskaa neulomista, uuden keksimistä. Sitähän tekevät monet muut paljon enemmän kuin minä, mutta se on minusta hyvä tavoite. Blogini pyrkii esittelemään sitä minkä minä katson tuohon määritelmään sopivan.

  Onko nuorilla naisilla todella niin huono itsetunto, että tällaisenkin tavoitteen esittäminen otetaan heti omaan itseen kohdistuvana arvosteluna?!? Tämä saa minut todella pohtimaan taas neulontaharrastusta freudilaisen sublimaation näkökulmasta.

  Minä en ole väittänyt missään yhteydessä olevani asiantuntija, väitin että tohtori Kemppinen on. Enkä jatka keskustelua niin matalalla tasolla, että siinä mennään henkilöön.

  Mutta, Juttis, ymmärrän hyvän tarkoituksesi, joskin sinuna miettisin kaksikin kertaa ennenkuin annan elämänohjeita yli kaksi kertaa itseni ikäiselle ihmiselle 😉

 2. juttis sanoo:

  Olet nyt ilmeisesti estänyt jo tiettyjen tekstiesi kommentoinnin.
  Olen jonkin aikaa lukenut blogiasi ja alkuun pidinkin siitä, tuntui että tätähän voisi jopa seurata.
  Viimeisimpien kommentointiesi valossa olen kuitenkin tullut siihen tulokseen etten halua olla lisäämässä blogisi lukijamääriä enää tämän jälkeen.
  Tyyli jolla vastaat kommentteihisi on melko ilkeä ja ”minä olen oikeassa eikä kukaan muu”-tyylinen.
  Mielestäni vedät nyt itse omaa blogiasi lokaan antamalla rivien välissä ymmärtää että olet asiantuntija ja ”älyneuloja” yms.
  Yleensä tuollaisia arvoja antavat lukijat, ei kirjoittaja itse (ei sillä että hyvässä itsetunnossa olisi mitään vikaa)..tästä syystä sävytät nyt blogisi hiukan ylimieliseksi.
  Ehkä tämä ei ole se oikea tapa päästä suuremman sivuston alle ja saada huomiota. Harvat sivustot haluavat linkittyä blogiin joka herättää suuren määrän negatiivista palautetta.
  Joskus on syytä olla korostamatta oman mielipiteensä/tietonsa paremmuutta.
  En halua sen enempää hyökätä kimppuusi tai haukkua, tämä on vain minun mielipiteeni. Kummasti kuitenkin tunnut herättävän negatiivisia tunteita ihmisissä jotka blogiasi lukevat..huomaatko tässä nyt ristiriidan, vai onko blogisi tehtävä juuri herättää näitä negatiivisia tunteita?
  Jos on, en ymmärrä miksi vastaat saamaasi palautteeseen melko ikävään sävyyn.

 3. Se on ammattisalaisuus! 😉

 4. Tiina sanoo:

  Mistä ihmeestä löydät nämä kaikki hauskat sivut =D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s