Kommenteista

Olen avannut taas kommentit, mutta toivon, että tekijänoikeutta koskevaa keskustelua ei täällä enää käydä, koska en millään ehdi neuloa, jos minun pitää vastailla kommentteihin. Ken haluaa keskustella lisää, hän voi avata uuden keskustelun omassa blogissaan. Mielestäni olen nyt ilmaissut omat mielipiteeni ja perustellut ne. Jopa muuttanut mielipidettäni ja myöntynyt hiukkasen. Kiitän niitä keskustelijoita, jotka jaksoivat pysyä asiallisina ja pahoittelen vilpittömästi  sitä, että tulin väheksyneeksi iältään nuorempia, mutta kyllähän muorikin vielä kuohahtaa.

Sattuneesta syystä poikaystävän sukasta ei nyt saa vielä kuvaa. Jouduin purkamaan, koska käsitin ohjeen pikkuisen väärin hakiessani tukea suomenkielisestä kärjestä neulotun sukan ohjeesta, jossa olikin erilainen kantapää kuin varsinaisessa ohjeessa. Enpä muuten enää ihmettele kärjestä neulotun sukan suosiota, se on aika kiva tehdä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s