Ei musta kuvaajaa tuu

poikaystavan

Pöydällä on parikin digikuvausta käsittelevää kirjaa, periaatteet on jotenkin hallinnassa onhan nuoruudessa tullut hakittua yksi semmoinenkin tutkinto, johon sisältyivät myös valokuvauksen teoriapuolen opinnot. Kesätöissä, joissa piti kehittää ja vedostaa uutislehden toimituksen kuvat ja sittemmin toimittajanpestissä, jossa täytyi itse ottaa kuvansa, meni maku valokuvaamiseen. Nyt tekisi mieli vähän opiskellakin asiaa, viime aikoina olen ollut tyytyväinen, jos olen lomalla saanut yhden hyvän kuvan otetuksi. Siis semmoisen oikeasti hyvän, enkä puhu nyt neulekuvista. Tuon tavoitteeni olen sentään kyennyt täyttämään.

Kameraa on turha syyttää, vaikka yritin tuossa Miestä innostaa uuden kameran ostoon (taka-ajatuksenani tietenkin oli semmoinen neulekuvaamiseen sopiva objektiivi). Nykyinen kamerani on Canonin G9 ja kas kummaa ammattivalokuvaaja saa sillä ihan hurjan hienoja kuvia… Ei siis ole tekniikasta kiinni.

Ohjeita neulekuvaamiseen on kyllä paljonkin tarjolla. Tässä joitain:

The Walkertreasury

WikiKnitting

Kate Weissillä on raikkaita kuvausideoita.

Ja kun ohjeita etsii, vastaan tulee tietenkin lähes aina oma Ullamme.

Että pitikin olla toi Ikean tossu tuolla takana, eikä Poikaystävän sukka ole edes suorassa…. 😉 ”Hei, Mies, tule nyt sieltä parvekkeelta sisään, toista sukkaa ei kannata jäädä sinne odottamaan!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s