Messuille

pavlovaPohdin juuri aamukahvipöydässä, millaisenkohan messubudjetin itselleen asettasi kun hoksasin eilisen postin jääneen avaamatta. Verovirasto ratkaisikin asian puolestani, valitukseeni vuoden 2006 verotuksesta oli suhtauduttu  sekä penseästi että korjaten. Koska sain palautusta vielä hieman yli 100 euroa, olkoon se budjettini!  

Aamulla heräsin ajatukseen sukista, joihin liittyy Anna Pavlova. Sattuu olemaan balettia käsittelevän kirjan tekijä asiakkaana. Pakkohan ne on toteuttaa vaikka edellisetkin ”projektisukat” pitäisi neuloa uudelleen, että niitä voisi esitellä. Olisipa joku sukkakilpailu niin saisin nämä toteutettua, deadline kun tunnetusti edistää luovuutta.

Nähdään messuilla!

PS. Jostain kumman syystä osa kommenteista juuttuu esitarkastukseen minusta riippumattomista syistä. Älkää antako sen häiritä, yritän korjata ongelman.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s