Messureissulta

Aamuinen messupyrähdys alkoi Kauppatorilta, jossa kojuaan pitää lauantaisin Riihivilla. Ihanan pehmeät kasvisvärjätyt suomenvillat oli koettava.

Ihailin lankojen lisäksi lapastentekopaketteja, joihin mallit on suunnitellut yrittäjäpariskunnan rouvan äiti. Niitä myydään kuulemma paljon turisteille ja nettikaupan kautta muutenkin ulkomaille.

Kojussa oli myös hyviä valmiita lapasia, sanon hyviä, koska kierros torilla osoittaa, miten lerppu ja löyhä ostolapanen voi olla.

Tälle yritykselle toivon todella menestystä!

Messuilla tapasin Suuren Käsityölehden kojulla Anu Harkin ja osallistuin arvontaan, jonka voittona on hieno kori lankoja. Eipä ole pelkoa voitosta, minä en yleensä voita yhtään mitään. Enpä hoksannut laittaa Oslonsiskon nimeä arpalippuun, hänellä on tunnetusti hyvä arpaonni! Titityyn osastolla, josta kävin hakemassa tilaamani langat, oli hurja ruuhka, siitäkin on syytä olla iloinen. Priimasta ostin Jitteburgia ja lopuksi vielä tilasin Taito-lehden, jota en ole saanut aikaseksi tilata, vaan olen käynyt kirjastossa sen lukemassa. Pysyin budjetissani, alitinkin sen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s