Never need for slippers

pintaKaikki alkoi siitä, että tilasin Lorna’s Lacen sukkalankaa liian vähän, kun en huomannut, että vyyhdessä oli vain 50 grammaa. Ei auttanut muu kuin miettiä, miten saisi kivat kaksiväriset sukat. Näin ihanaa lankaa ei tehnyt mieli hukata raitasukkiin.

Kun keksin, millaiset sukat teen, piti vielä kokeilla ja pohtia, miten ne saisi aikaiseksi. Yritystä ja erehdystä, yksi sukka jäi liian pieneksi eikä miellyttänyt muutenkaan.

Nyt on ensimmäinen esittelykelpoinen tekele valmis. Kuvaaja nyhväsi kylpyhuoneessa, joten sitäkin piti tässä vielä odotella. Täydellistä nappia ei tähän hätään löytynyt, mutta eipä ole toinen sukkakaan vielä valmis. 

Ideana on se, että kylään mennessä ei tarvitse tossuja erikseen kannella mukana.

never-need-slippersEnpä ole ennen kahdella puikolla sukkaa tehnyt, sauma on jalan sisäsyrjässä. Vähän aikaa meni miettiessä, miten tämän nyt toteuttaisi. Myös intrasianeule aina-oikein ja sileän neuleen rajassa vaati hoksaamista, että raja olisi siisti. On siinä vieläkin vähän toivomisen varaa. Ribbi sukan suussa olisiehkä  pitänyt tehdä pienemmillä puikoilla.

Nilkkapanta juoksee nilkan takana olevassa kujassa, jonka takia piti neuloa kolmelta kerältä muutaman sentin korkeudelta.

5 Comments Lisää omasi

 1. Merja sanoo:

  Kauniit ja naiselliset sukat ja vielä lisänä herkullinen väri!

 2. Puikkomaisteri sanoo:

  Kiitos, kiitos!

  Olen itsekin aika tyytyväinen: sain ideani toteutettua jotakuinkin sellaisena kuin sen alunperin ajattelin, vaikka se vaatikin yhden koesukan ja paljon pähkäilyä. Juuri siksi neulonta on kiva harrastus, että se tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita.

 3. Villa Lankala sanoo:

  Upeat sukat! Naisellisen hohdokkaatkin ovat:-).

 4. Tarja sanoo:

  Hatunnosto taas kekseliäälle, huippuidea!

 5. Siskosi Oslosta sanoo:

  Upeat!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s