Rouva neuloo

madamaknitJos satut olemaan matkalla Torinoon, kannattaa käydä vilkaisemassa Palazzo Madamassa museon avaamaa puikkokahvilaa, joka on auki jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina vuoden loppuun. Lisätietoja on blogissa.

Blogin kautta löysin myös hyvän englanti-italia neulesanaston.  Ja mikäli italiankielinen neulelehti ei muuten avaudu, Tutti i punti maglia auttaa myös. Sitä kannattaa vilkaista vaikkei italiaa osaisikaan, sivustolla on ruutupiirroksetkin. Niiden tulkitsemiseen voi apua saada Ullan Italia-Suomi -neulesanastosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s