Lautakuntasukka

visbynruusu-001Muistelen jonkun muunkin neulebloggaajan maininneen, miten hyvin kunnallispolitiikka ja neulominen sopivat yhteen. Minua ei ole sen koommin häirinneet eläkeläissetien pitkät jorinat kokouksissa, kun olen pitänyt neuleen mukana. Neuloessa tulee myös kuunneltua tarkasti, mitä puhutaan. Eikä kokous pääty koskaan liian myöhään.

Kuvassa on keskimääräisen lautakunnan kokouksen sukkasaldo: sosiaali- ja terveyslautakunnissa voipi ehtiä enemmänkin 😉 Unelmapaikka neulojalle on kuitenkin kaupunginvaltuuston budjettikokoukset. Pienenä vinkkinä, nyt on reilusti aikaa tehdä kampanjaa seuraaviin kunnallisvaaleihin. Ei muuta kuin banderolleja neulomaan.

Mallikuvio on gotlantilaislapasista tuttu ruusu. Langat ovat Titityystä ostettuja, violetti Colinetten Jitteburgia ja keltainen Schoppenwollwn Admiral ombréa. Näkisittepä värit luonnossa! Kuvasta ei nimittäin näe, miten väri langoissa elää vaalenakeltaisesta auringonkeltaiseen, vaalen violetista tummaan. Tästä tulee jollekin perheen isompijalkaisista naisista sukat. Nostaako joku kättään siellä Oslossa, ei oikein näy sinne asti???

LISÄYS: ruusukuvio.

5 Comments Lisää omasi

 1. Kaisa L. sanoo:

  Haa! Neulominen kokouksissa on parasta! Itse suosittelen erityisesti kaupunginhallituksen budjettikokouksia, niissä on aikaa haasteellisemmillekin projekteille. Myös kaikenlaiset valtuustoseminaarit ja koulutukset on hyviä, voivat kestää jopa koko päivän. 🙂

 2. Puikkomaisteri sanoo:

  Olenkin unohtanut kysyä siitä joululiinasta: minusta jätit väärän lehden, tässä ei ole tuota mallia, vaan sen toisen. Eli voitko katsoa sen langan tarpeen (ja mahd. laadun) siihen ruutukuosiseen liinaan? Helskystäkö noita lankoja saa?

 3. Siskosi Oslosta sanoo:

  Joo, kyllä kelpaa! Oletkos alkanut katsella joululiinan lankoja?

 4. Puikkomaisteri sanoo:

  Ruusukuvio on kirjasta ”Gotländska stickmönster”. Tekijät Inger ja Ingrid Gottfridsson. Almqvist & Wiksell Förlag, Stockholm 1981.

  Laitan ruusukuvion mallin tähän mukaan.

 5. Johanna sanoo:

  Mistä löysit nuo ihanat ruusukuviot? Väritkin aivan ihanat… oon rakastunut..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s