Neulontajumi

Yht’äkkiä alkoi tuntua siltä, että pitäisi tehdä muutakin kuin vain neuloa. Viikonloppuna juhlittiin puolison kuusikymppisiä, eikä töiltä ja juhlajärjestelyiltä ollut aikaa edes polkkaamiseen saati neulomiseen. Sukkaideatkin ovat nyt vähissä, eikä pitsisukka juuri innosta. Uudessa Knittyssa olisi kiva sukkamalli, mutta juuri nyt ei jaksa.

Laitoin kuitenkin kauan odottaneen, itselleni tarkoitetun ihanan sinisen Myrtinlehti/Kirkkovene-huivin alulle. Jostain kumman syystä tykkään neuloa sitä. Saattaa olla, että vaihdan vielä isompiin puikkoihin, mutta katsotaan nyt.

Matalaa neulemielialaa kohottaa sentään, että turkkilaissukkainnostukseni on jaettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s