Paluu puikkoihin

Firmassa ja veneessä on riittänyt puuhaa eikä siinä vielä kaikki: päivätyötkin kasaantuvat keväälle, jokaikinen vuosi. Olen tikuttanut itselleni tarkoitetun sinisen  Myrtle Leaf Shawlin valmiiksi ja panin punaisenkin huivin jo puikoille. Malli on kiva ja se menee tuossa ohessa ilman isompia ponnistuksia, joten teen nyt kolmannen samanlaisen huivin (toki eri langoista). En tee kylläkään kirjan mallissa olevia reunuksia.

En ole ehtinyt edes Ravelryssa käydä. Niinpä olikin iloinen yllätys, että siellä minua odotti viisi viestiä, joissa enimmäkseen innostettiin laittamaan Saturday-sukkien tai WoolKroksien ohje jakoon. Koska minulla on Suunnitelma, en nyt jaa ohjetta, vaan jätän sen jemmaan siltä varalta, että suunnitelma toteutuu.

Habu-lankakin odottelee sopivaa suorakaiteen muotoista huivimallia, ehkä siitä langasta on syytä tehdä ihan yksikertainen sileä tai aina-oikea-huivi. Mutta kun niitä on niiiiiiin tylsä neuloa.  Lankoja onkin kertynyt, sain kassillisen uudelleensijoitettua Miehen tyttärelle, jonka avokki taisi parkaista nähdessään langat.  Tuore maisteri sai myös kerrankin ajoissa tilaamani sukkakirjan, joka tosin vaikutti niin kivalta, että tilaan vielä itsellenikin sen. Haluan sen mukaan kesälomalleni.

Purjehdusvillapaitana saa näköjään palvella vanha, risa merimiesneule, koska uutta en vain ehdi tekemään. Se pitää aloittaa heti kun vene on nostettu merestä, eihän se muuten kesäksi valmistu. Telakkamestari lupaili onneksi lämmintä kesää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s