Klara vappen

… med kranavatten. Ainakin meikäläisellä aattona. Lupasin olla odottelemassa painavaa pakettia, joten eipä tarvitse juhlia. Vappupäivänä onkin sitten menoa brunssilta 5-kymppisille, joten parahiksi valmistui tuo uusi villahuivi. Toinenkin on jo puikoilla. Kokeilin erilaisia huivimalleja, mutta päädyin sittenkin tekemään sitä samaa myrtinlehti/kirkkovenettä. Panin lautakunnassa alulle puuvillaiset Saturday-sukat ihanista PAG-putiikista ostetuista puuvillalangoista (nimeä en nyt muista), mutta kuuntelin liian tarkasti puheenvuoroja, koska kantapää tuli väärälle puolelle. Purkuhommiksi meni.

Mistähän löytäisi niitä kivoja tiskirättiohjeita? Veneen kyllästeen kuivuessa voisin vähän neuloa. Yksi neulehomma olisi puuvillaisia kuivausalustoja, ikäänkuin tiskirätti tuplana, koska veneessä astiat pestään käsin. Lisäksi olisi kiva tehdä neulotut lepuuttajansuojat ja mastoon neulegraffiti.

Vappuhupia aikuisille naisille on tässä (K-18).

2 Comments Lisää omasi

  1. 5-kymppiset olivat oikein hauskat, kiitos! Odottelen esiintyneen kuoron videon saapumista YouTubeen 😉

  2. Heinis sanoo:

    Vappu meni – oliko kivat 5-kymppiset? Minutkin on kutsuttu sellaisille parin viikon kuluttua.

    Kiitos vappuhuvista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s