Matkalla Barcelonaan

Tiistaina alkavaa matkaa varten ryhdyin tutkimaan kohdetta. Opintomatkaohjelma on tosin niin tiivis, että lankakaupossa ei ehdi kovasti koluta. Marjutin vinkeistä löysin kuitenkin aivan hotellini lähellä olevan lankakaupan, jonne varmasti ehdin piipahtamaan, onhan kauppa auki iltaisin puoli yhdeksään asti. Ihanaa! Eikä tuokaan ole kamalan kaukana.

Ja mitäs neidot Barcelonassa puuhaavatkaan 😉

Barcelonan neulojien kautta sattui silmiin tällainenkin kauppa, jossa olisi kiva vierailla, vaikkei se lankakauppa olekaan. Barcelonan kaduilla voi kohdata myös neulovan miehen, joka näyttäisi olevan insinööriainesta.

Ei sillä, että mä mitään lankaa tarvitsisin, mutta joku ihmetteli juuri Facebookissa, että mikä harrastus se semmoinen on, johon eivät uppoa kaikki rahat… Mutta missähän se H&M:n suosittelema suklaakauppa on? Suklaamuseo olisi tietysti hauska, tämä suklaakauppa vaikuttaa hyvältä, mutta tuo on  jo vähän hienostelun puolella.

3 Comments Lisää omasi

  1. Piiku sanoo:

    Minäkin kävin Barcelonassa samoihin aikoihin,MUTTA vietin siellä 4 päivän lanka- ja neulepaaston!!! Ei yhtään lankakauppaa tullut kohdalle, enkä niitä hakenutkaan. Kädet sylissä toimettomina – tuntui hiukan ajahukalta!

  2. Henna sanoo:

    Ja taas mä tein tän. 😀 Luetun ymmärtämisessä vähän harjoittelemista.

  3. Henna sanoo:

    Törmättiin sattumalta tähän lankakauppaan, mutta se oli harmittavasti kiinni silloin: http://www.allyouknitislove.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s