Matkalta

IMG_3044Reissu meni mukavasti, Barcelona oli kivempi kaupunki kuin osasin odottaakaan. Kävin lankakaupassakin pikaisesti, mutta koska tarjolla oli suurin piirtein samoja lankoja kuin kotikaupoissakin, en ostanut mitään. Matkalla neuloin Kuunsirppi-huivia, joka tosin meni purkuun, koska käyttämäni lanka ei oikein sopinut siihen. Ja olisiko vielä tuo kolmiomuotokin vähän tökkinyt.

Mutta tulipa malli opeteltua, ei siis yhtään hukkahommaa! Sen taas totesin, että lentokone on lähes suunniteltu neulomispisteeksi.  Ohjeen saa mukavasti esille pöydän pidikkeeseen ja vaatetapissa pysyy kässäpussi.

Barcelonan kaupoissa oli muuten tarjolla runsaasti ohuita kesäneuleita, vai olisivatko ne kevätneuleita. Todella kauniita ja kivoissa väreissä. Eikä vain villatakkeja vaan myös neulemekkoja ja tunikoja. Paluumatkalla ihailin erään nuoren äidin fuksianpunaista kaunista ja hyvälaatuista (puuvillasekoite?)neulemekkoa, joka oli melko varmasti ostettu matkalta – jostain syystä kun sellaisia ei meidän kaupoissa juuri näe.

Kotiin tultuani panin puikoille Mielityn Villamarjatar-huivin.

One Comment Lisää omasi

  1. Piiku sanoo:

    Hei tuo näyttää täydelliseltä tuo lentokoneen istumapaikka! Miksen ole tajunnut – minä kun ahdistun aina siihen paikkaani, kun se on ahdas jajaja… ilmeisesti myös puupuikot tai bambuiset hyväksytään turvatarkastuksessa….
    Kävin meinaan minäkin Barcelonassa pari viikkoa sitten, pidin sen lenakapaastoni silloin.
    Vaatteet olivat siellä kaupoissa rennompia ja värikkäämpiä. Nautin shoppailusta Promod-liikkeessä, löytyy myös netistä .com-loppuisena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s